Man - Tors 07.00-16.00 - Fre 07.00-14.00 (kun efter aftale) Jesper: 93 84 31 81 Jon: 93 84 31 91
Follow Us On
Man - Tors 07.00-16.00 - Fre 07.00-14.00 (kun efter aftale) Jesper: 93 84 31 81 Jon: 93 84 31 91

Alt i glas

Halsnæs Glarmester - professionel kvalitet og god service

Halsnæs Glarmester er din lokale glarmester og meget mere. Vi kan nemlig levere, montere og udskifte alle typer af døre, vinduer, ruder og facader. Vi klarer opgaver for både private og erhverv lige fra stuevinduet til butiksvinduet.

Et af de bedste steder at starter, hvis du vil energioptimere din bolig er ved vinduerne. Der er nemlig rigtigt mange penge at spare på energiregningen i det lange løb, hvis du udskifter dine gamle termoruder til lavenergiruder. Samtidig får du et bedre indeklima.

Vi klarer alt fra start til slut
Du kan enten starte med en rude ad gangen eller du kan tage den store tur på én gang. Vi kommer gerne ud og rådgiver dig om, hvad der er den rigtige løsning for dig og laver et regnestykke på, hvor meget du kan spare.

Vi leverer ruder til alt fra ovenlys til almindelige vinduer, terrassedøre, døre eller hvor du ellers har ruder i dit hjem. Vi leverer og monterer i alle størrelser – også hvis dine ruder ikke har standardmål.

Du kan vælge at udskifte hele dit vindue eller hele døren. Du kan også vælge blot at skifte ruderne. Det afhænger af den kvalitet du har i forvejen. Helt nye vinduer giver selvfølgelig din bolig et æstetisk løft.

Kvalitetsbevidst glarmesterfirma

VI KLARER SELV DE STØRSTE GLARMESTER OPGAVER.

Trænger dit hus til en energioptimering, eller står du overfor en ny brusekabine? Er uheldet ude, har du haft uindbudte gæster eller en rude, der er sprunget? Ønsker du at gøre dit nybyggeri mere energirigtigt? Uanset hvilken opgave du har brug for en glarmester til, står vi klar til at hjælpe hos Halsnæs Glarmester. Vi hjælper både private og erhverv.

Vi klarer stort set alt, der har med glas at gøre. Det gælder både vinduesglas, glas til din facade, glasværn eller til din brusekabine. Vi kan også lave et nyt spejl i lige præcis den facon og på de mål, du ønsker.

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi laver gerne en beregning til dig på forhånd, så du ved, hvad du skal af med.

Vi er klar til at rykke ud, om du eller din virksomhed ligger iNordsjælland, Frederiksværk, Kregme, Hundested, Sølager, Lynæs, Melby, Ølsted, Liseleje, Vinderød, Torup, Asserbo, Vestsjælland, Holbæk, Frederikssund, Jægerspris, Kulhuse, Skibby, Helsinge, Helsingør, Holte, Græsted, Gilleleje, Vejby, Tisvilde, Rågeleje, Hillerød eller et andet sted på Sjælland.

 

Seneste indlæg